Herschrijven training

  • Heb je een training op de plank liggen maar ben je er niet helemaal meer tevreden over?
  • Of, heb je wel losse delen of videofragmenten van de training en besteed je het graag uit om daar een mooie training van te maken?
  • Of heb je een training maar wil je daar nieuwe werkvormen inbouwen zodat je deelnemers het geleerde echt toepassen?
  • Of, heb je een training en wil je daar de nieuwste methoden van breinleren in verwerken?

 

LaCretio maakt op basis van een intake en de input van de training die er al ligt een op maat gemaakte training met een duidelijke trainershandleiding. Deze trainingen kunnen bijvoorbeeld gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Tevens is het mogelijk om, als de training is afgerond een begeleidingstraject aan de trainer aan te bieden zodat de trainer echt uit de voeten kan met de training.

Afhankelijk van de vraag wordt een stappenplan opgesteld om zo snel mogelijk het gewenste resultaat te bereiken.

 

Wat levert het op?

Een goed didactisch ontworpen training op maat met trainershandleiding waar de trainers zo mee aan de slag kunnen. Extra begeleiding voor de trainer(s) is mogelijk.

 

Interesse?

Interesse in het door LaCretio laten herschrijven van een training of workshop? LaCretio komt graag langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Neem contact op.

 

Het is ook mogelijk om een training te laten ontwikkelen zonder dat er al een bestaande training aanwezig is. Kijk daarvoor bij Training laten ontwikkelen.

© Copyright - LaCretio info@lacretio.nl / 06 47120971